PRØV VORES FAVORIT
INSPIRATION

Julekaffe opskrift - Kaffe med kanel og muskatnød

Julekaffe er en fantastisk måde at fejre højtiden på, uanset om du nyder kaffen alene eller til en familiesammenkomst. Det er også ganske let at lave sin egen kop julekaffe, da det kun kræver ganske få ingredienser.

Opskrift på hjemmelavet frappé - Hurtig frappé med is

Denne opskrift på frappé er perfekt til de varme sommerdage, når du ønsker en kop kaffe, men også en kølig og forfriskende drink. Frappé er en kold og lidt sød kaffedrik, der er perfekt til når du skal køle ned og slappe af.

Kaffemilkshake opskrift - Iskaffe milkshake

Kaffemilkshakes er en fantastisk måde at køle ned og få den tiltrængte koffein. Derfor er denne opskrift på en milkshake med kaffe perfekt til de varme dage. Vigtigst af alt fordi det smager fantastisk.

Café latte opskrift - Hjemmelavet latte med mælk

Denne opskrift på café latte tager kun få minutter at forberede og kan laves af alle. Opskriften er baseret på en traditionel metode, hvor der kun bruges mælk og kaffe. Men du kan frit vælge at tilføje dine egne ingredienser også. Mange kaffedrikkere kan f.eks. godt lide at nyde deres kaffe med lidt sukker i.

Pumpkin spice latte opskrift - Græskar sirup

Pumpkin Spice Latte er en kaffe variant, som blev skabt tilbage i 2003. Det er sidenhen blevet en meget populær drink. Pumpkin Spice Latte er efterfølgende blevet en efterårstradition for mange mennesker, da smagsnuancerne i en Pumpkin Spice Latte får mange til at tænke på efterårsperioden.

Cortado kaffeopskrift med honning og vaniljesirup

Denne opskrift på Cortado kaffe er lavet med mælk, honning- og vaniljesirup. Dette gør det til en sødere kaffe, end en almindelig Cortado kaffe. Den mest klassiske Cortado kaffe bliver nemlig lavet ved hjælp af SENSEO® Gold og med kun et strejf af mælk.

Flat white kaffeopskrift - Hvad er en flat white lavet af?

Denne lette opskrift på en flat white kaffe sikrer dig en cremet og smagfuld kaffedrik. Vi har i denne opskrift valgt at bruge en SENSEO® Extra Strong, da det tilføjer et ekstra lag cremethed til kaffen.

Opskrift på iskaffe med karamel og banan

Iskaffe er lækkert i sig selv, men hvis du gerne vil gøre smagsoplevelsen mere personlig, kan du bruge nogle af dine egne yndlingsingredienser i iskaffen. Der er mange ingredienser, der kan bruges i iskaffe, såsom chokolade, banan, karamel og forskellige sirupper.

Caramel Delight kaffeopskrift

Prøv denne lækre karamelkaffe. En stærk kaffe med karamel og et strejf af vanilje. Den piskede fløde giver endnu mere cremethed. Perfekt som dessert!

Kaffeopskrift - Salted Caramel Mocha

Blød, sød karamel med en knivspids havsalt; hvem kan modstå denne kombination?

Kaffeopskrift på Almond Ginger Cappuccino

Giv din cappuccino et ekstra ‘kick’ med et strejf af ingefær. Den krydrede ingefær er perfekt til det bløde skum og den robuste kaffesmag.