Julekaffe opskrift - Kaffe med kanel og muskatnød

Julekaffe er en fantastisk måde at fejre højtiden på, uanset om du nyder kaffen alene eller til en familiesammenkomst. Det er også ganske let at lave sin egen kop julekaffe, da det kun kræver ganske få ingredienser.

Kanel, muskatnød og vanilje er nogle smagsnuancer, der fungerer perfekt til en god julekaffe. Faktisk er kaffe med kanel, hvad de fleste tænker på, når de tænker julekaffe. Smør, fløde og andre ingredienser hjælper med at forbedre smagen endnu mere.

Enhver form for kaffe kan laves til julekaffe med de rigtige ingredienser. I denne opskrift brugte vi en SENSEO® Cappuccino Choco, da den giver en frisk kaffe der er cremet og chokoladeholdig, med et lækkert lag mælkeskum.

Du kan også brygge din egen kaffe eller bruge en anden SENSEO® variant, men det er vigtigt, at der tilsættes en slags mælk til blandingen. Dette sikrer, at din julekaffe får den rigtige tekstur og en sødere smag.

 

Portion størrelse: 1 kop kaffe

Forberedelsestid: 2 minutter

Tilberedningstid: 2 minutter

Total tid: 4 minutter

Køkkenredskaber:

  • SENSEO® Switch Premium

Ingredienser:

  • 1 stk. SENSEO® Cappuccino Choco
  • 0,5 teskefuld kanel
  • 1 knivspids muskatnød
  • 1 knivspids vanilje
  • 1 spiseskefuld smør

 

 

 

Anvisning:

  1. Bland smør, muskatnød, kanel og vanilje i en lille skål. Pisk blandingen, til den bliver lys og luftig.
  2. Bryg en kop SENSEO® Cappuccino Choco eller en anden variant du kan lide.
  3. Så snart din kaffe er færdig med at brygge, blandes din smørblanding i kaffen, så den ikke bliver kold inden.

Noter:

Du kan også frit vælge at bruge andre kaffevarianter i stedet for cappuccino. En kop SENSEO® Classic giver dig et lignende resultat, hvis du tilføjer lidt mælk. Dette kan være almindeligt mælk, havremælk eller endda også fløde.

Kalorier: 98

Køb SENSEO® produkter til denne kaffeopskift

FLERE KAFFEOPSKRIFTER

Kaffeopskrift på Almond Ginger Cappuccino

Giv din cappuccino et ekstra ‘kick’ med et strejf af ingefær. Den krydrede ingefær er perfekt til det bløde skum og den robuste kaffesmag.

Pumpkin spice latte opskrift - Græskar sirup

Pumpkin Spice Latte er en kaffe variant, som blev skabt tilbage i 2003. Det er sidenhen blevet en meget populær drink. Pumpkin Spice Latte er efterfølgende blevet en efterårstradition for mange mennesker, da smagsnuancerne i en Pumpkin Spice Latte får mange til at tænke på efterårsperioden.

Kaffemilkshake opskrift - Iskaffe milkshake

Kaffemilkshakes er en fantastisk måde at køle ned og få den tiltrængte koffein. Derfor er denne opskrift på en milkshake med kaffe perfekt til de varme dage. Vigtigst af alt fordi det smager fantastisk.