Kaffeopskrift - Salted Caramel Mocha

Serveringer: 1 kop kaffe

Blød, sød karamel med en knivspids havsalt; hvem kan modstå denne kombination?
Det er ikke svært at lave din egen karamelsauce, og det gør, at kaffen bliver
ekstra lækker!

Serveringsforslag: Ægte karamelfans serverer kaffen med stykker af blød karamelfudge.

Ingredienser

  • En kop SENSEO® Strong-kaffe
  • 2 spiseskefulde kakaopulver
  • En knivspids havsalt
  • 120 ml mælk
  • Mælk, som skal skummes
  • Ekstra havsalt og karamelsauce til pynt
  • (Salted caramel-sauce) 100 g sukker
  • (Salted caramel-sauce) 3 spiseskefulde saltet smør
  • (Salted caramel-sauce) 60 ml piskefløde (ikke pisket), stuetemperatur

Sådan gør du

  1. 01

    Start med karamelsaucen. Hæld sukkeret i en mellemstor kasserolle, og opvarm ved medium varme, indtil sukkeret smelter og bliver ravfarvet

  2. 02

    Tilsæt smørret til sukkeret, og lad det smelte under omrøring. Tilsæt fløden, og rør med et piskeris, indtil karamellen er fin og glat. Fjern den fra varmen, og lad den afkøle.

  3. 03

    Hæld karamelsauce, havsalt og kakaopulver i et stort glas. Tilsæt friskbrygget SENSEO® Strong-kaffe.

  4. 04

    Opvarm mælken (i en gryde eller mikroovn), og hæld kaffeblandingen i.

  5. 05

    Hæld den ekstra mælk i din SENSEO®- mælkeskummer, og pisk, så du får et varmt mælkeskum. Hæld kaffen i, og pynt med ekstra karamelsauce og nogle enkelte flager havsalt.