MED OMTANKE FOR MENNESKER OG MILJØET

100 % bæredygtigt dyrket kaffe

Hos SENSEO® er vi engagerede i at dyrke vores kaffe bæredygtigt. Derfor er vi stolte over at kunne sige, at vi bruger 100 % Rainforest Alliance godkendt kaffe i alle vores sorte kaffepuder. Ved at opretholde et stramt adfærdskodeks for landbruget og sikre et gennemsigtigt sporingssystem sikrer Rainforest Alliance godkendelsen, at kaffen dyrkes og høstes på en social set og miljømæssig bæredygtig måde.

Elektricitet fra vedvarende energikilder

 

100 % elektricitet fra vedvarende energikilder på alle vores fabrikker

 

Med hensyn til den mængde elektricitet, der bruges til at male og pakke SENSEO®-kaffepuder, køber vi oprindelsesgarantier (GO), der sikrer, at der produceres den samme mængde vedvarende elektricitet.

Gennem den måde, vi køber GO'er på – f.eks. nye vindmølleparker og solcellepaneler – tilskynder vi til investeringer i nye vedvarende ressourcer i Europa.

Vi ønsker også at investere i vores egen forsyning af elektricitet fra vedvarende energikilder.

Det er alt sammen en del af vores rejse mod at reducere vores samlede CO2-fodaftryk.

Pose designet til genanvendelse

Mod cirkulær emballage

 

  1. *Pose designet til genanvendelse:

Vores nye kaffepose er nu kun fremstillet af én type plastmateriale (mono-PP), som er dokumenteret genanvendeligt.

Tjek de lokale myndigheders retningslinjer for at finde ud af, hvilke genanvendelsesmuligheder du har.

 

  1. Metalliseret lag sikrer ultimativ friskhed:

Det metalliserede lag på indersiden af posen er i overensstemmelse med **CEFLEX Design for a Circular Economy-retningslinjerne og er derfor dokumenteret genanvendeligt. Det danner en barriere mod lys og luft, så kaffen holder sig frisk og kan holde sig i længere tid.

 

  1. **CEFLEX:

Circular Economy for Flexible Packaging (CEFLEX) er et konsortium bestående af mere end 180 europæiske virksomheder, foreninger og organisationer, der repræsenterer hele værdikæden for fleksibel emballage. Sammen arbejder vi på at gøre al fleksibel emballage i Europa cirkulær inden 2025.

Opdag Senseo®

De lækreste kaffeopskrifter

Fordyb dig i Senseos verden