Kaffemilkshake opskrift - Iskaffe milkshake

Kaffemilkshakes er en fantastisk måde at køle ned og få den tiltrængte koffein. Derfor er denne opskrift på en milkshake med kaffe perfekt til de varme dage. Vigtigst af alt fordi det smager fantastisk.

Du kan vælge præcis den type is, du foretrækker. Det mest almindelige er at bruge en is med vaniljesmag, da det ikke overvælder smagen af kaffe. Hvis du ønsker mere kaffesmag i din milkshake, bør du vælge en is med kaffesmag. Hvis du vælger at tilføje mere kaffe, bliver din milkshake tyndere. Brug derfor i stedet en is med kaffesmag.

Denne opskrift på kaffemilkshake har selvfølgelig kaffe i sig, men ikke for meget. Det betyder også, at koffeinindholdet er meget mindre end iskaffe eller lignende. Vi anbefaler dig derfor at bruge en stærkere kaffe, hvis du har brug for mere koffein eller kaffesmag.

Du kan udskifte SENSEO® Classic med SENSEO® Extra Strong, da disse er stærkere i smagen og har et højere indhold af koffein. Udskift 1: 1 med hensyn til volumen, så 100 ml klassisk kaffe til 100 ml espresso.

Portion størrelse: 4 Milkshakes

Forberedelsestid: 4 minutter

Tilberedelsestid: 1 minut

Total tid: 5 minutter

Køkkenredskaber:

  • SENSEO® Switch
  • Blender

Ingredienser:

  • 1 kop SENSEO® Classic kaffe
  • 700 ml is
  • 3 spiseskefuld kakao pulver
  • 2 dl isterninger

Anvisning:

  1. Tilføj kaffe, kakaopulver, is og isterninger i din blender.
  2. Blend i 1 minut eller indtil konsistensen bliver cremet.
  3. Server straks.

Noter:

Hvilken som helst is kan bruges – du bør blot sørge for, at den valgte is passer godt med kaffe. Du kan også vælge at tilføje et lag flødeskum eller drysse chokoladeflager udover, for at gøre din milkshake ekstra fin og lækker.

Kalorier: 387

 

Køb SENSEO® produkter til denne kaffeopskift

FLERE KAFFEOPSKRIFTER

Opskrift på hjemmelavet frappé - Hurtig frappé med is

Denne opskrift på frappé er perfekt til de varme sommerdage, når du ønsker en kop kaffe, men også en kølig og forfriskende drink. Frappé er en kold og lidt sød kaffedrik, der er perfekt til når du skal køle ned og slappe af.

Cortado kaffeopskrift med honning og vaniljesirup

Denne opskrift på Cortado kaffe er lavet med mælk, honning- og vaniljesirup. Dette gør det til en sødere kaffe, end en almindelig Cortado kaffe. Den mest klassiske Cortado kaffe bliver nemlig lavet ved hjælp af SENSEO® Gold og med kun et strejf af mælk.

Café latte opskrift - Hjemmelavet latte med mælk

Denne opskrift på café latte tager kun få minutter at forberede og kan laves af alle. Opskriften er baseret på en traditionel metode, hvor der kun bruges mælk og kaffe. Men du kan frit vælge at tilføje dine egne ingredienser også. Mange kaffedrikkere kan f.eks. godt lide at nyde deres kaffe med lidt sukker i.