De mest stillede spørgsmål

Hvordan: Lær her hvordan du afkalker maskinen.
Fordele ved regelmæssig vedligeholdelse af din maskine:

  • Det forhindrer funktionsfejl og forlænger levetiden på din Senseo kaffemaskine
  • Det sikrer optimal vandmængde i koppen
  • Det sikrer en ideel kaffetemperatur

Maskinen giver mindre støj under forberedelsen

Vi minder om, at det anbefales at afkalke din maskine hver 3. måned for at forlænge maskinens levetiden og bevare en perfekt kaffesmag for hver kop.

Vi arbejder løbende med udvikling og lancering af nye varianter af Senseo puderne, så hold øje med hjemmesiden.

Vi anbefaler, at Senseo puderne opbevares i en lufttæt beholder/tætlukket pose og at de anvendes indenfor 2 uger efter åbning. Opbevar gerne puderne i køleskab.

Senseo Classic, Strong og Extra Strong indeholder ikke allergener.

Spørgsmål vedrørende reparation og reservedele skal rettes til Philips

Maskinen anvender den helt rigtige mængde til brygning. Det er derfor normalt, at der er vand tilbage i tanken efter brygning. Det anbefales altid at tømme vandtanken og hælde rent vand i før brygning.

Du oplever muligvis forskellige bryggelyde fra din SENSEO Switch 3in1, når du skifter mellem kaffepuder og filterkaffe. Dette er helt normalt. Find ud af, hvad de forskellige lyde betyder.

 

Forskel mellem kaffepuder og filterkaffe

SENSEO Switch 3in1 er en kaffemaskine, der giver dig mulighed for at skifte mellem kaffepuder og filterkaffe. Apparatet skifter nemt mellem de indstillinger, der er nødvendige for både bryggemetoder.

 

Tilberedning af kaffe med kaffepuder

Når der anvendes kaffepuder, hører du en vedvarende, summende lyd. Den summende lyd kommer fra vandpumpen, der presser vand gennem kaffepuden

 

Tilberedning af filterkaffe

Når du tilbereder filterkaffe, strømmer vand gennem kaffen i et meget langsommere tempo uden tryk. Du oplever derfor en meget svagere, pulserende lyd.

Ja, alle vores apparater er udstyret med automatiske standby-systemer til at opfylde europæiske standarder for energibesparelse. Det er vigtigt at bemærke, at den automatiske afbrydelse er mere eller mindre lang afhængig af modellen (fra 15 til 30 minutter).

Puderne er designet til at blive industrielt komposteret i henhold til internationale standarder. Hvis der er tvivl om hvorvidt din kommunes genbrugsplads vil acceptere Senseo kaffepuder i deres kommunale genbrugsplads, beder vi dig tjekke med dem. Vi kan forstå, at ikke alle kommuner endnu har passende komposteringsfaciliteter, men SENSEO® bidrager til et mere bæredygtigt miljø ved at tilbyde komposterbare puder.

Vores puder er designet til at blive industrielt komposteret efter internationale standarder (EN13432).

* DK *Biologisk nedbrydelig og komposterbar i henhold til den europæiske standard EN 13432 og EU-direktivet om Emballage og Emballageaffald (94/62/EF).

SENSEO® er et af de vigtigste globale mærker af JACOBS DOUWE EGBERTS, hvor vi anvender en bæredygtighedsmetode, som er helt i tråd med virksomhedsstrategien i henhold til tre søjler: Kaffecertificering, Emballageaffaldsreduktion, Systemets samlede miljøpåvirkning.

For mere information om JACOBS DOUWE EGBERTS’ overordnede virksomhedsforpligtelse gå til www.JACOBSDOUWEEGBERTS.com/CR.

Opdag Senseo®

De lækreste kaffeopskrifter

Fordyb dig i Senseos verden