EN KAFFEOPLEVELSE, DER LEVER OP TIL ALLE DINE FORVENTNINGER.

3 intensitetsindstillinger: klassisk lungo, lungo intens, ægte espresso

En nydesignet maskine

Et kaffesystem med en lav miljøpåvirkning*

*Baseret på en livscyklusvurdering fra 2018, der sammenligner miljøpåvirkningen fra seks førende kaffesystemer, der normalt sælges på det europæiske marked, når man brygger en kop sort kaffe.

En kaffe, der er skabt til at matche din personlighed

Takket være den nye Intensity Plus Slider kan du nu vælge netop den kaffeintensitet, der passer til din personlighed eller dagens humør. En blød lungo til traditionelle kaffeelskere, en lungo intens til de øjeblikke, hvor du har brug for et ekstra boost, og en fyldig espresso til dem, der sætter pris på et shot stærk kaffesmag.

Senseo® Select: innovation gennem enkelhed

Få dit køkken til at se godt ud takket være den nydesignede smarte kaffemaskine. Intuitivt og bekvemt – det er helt sikkert et match! Den nye Senseo® Select-maskine er for nylig blevet tildelt Red Dot-prisen for sin enestående designkvalitet!

Oplev alle funktioner

Nyd din kaffe, på DIN måde

Design

Teknologi

Intensity Plus Slider

Intensity Plus Slider

Takket være den nye Intensity Plus Slider kan du nu vælge at nyde din lækre Senseo-kaffe med 3 forskellige intensiteter: klassisk lungo, lungo intens eller en ægte espresso.

4 modeller i forskellige farver

Design

4 modeller i forskellige farver, så du nemt kan finde den, der matcher din stil

Crema Plus

HUKOMMELSESFUNKTION

1 eller 2 kopper på samme tid

Knap til direkte start og automatisk slukning

Stor vandtank

Justerbar tud, der passer til din yndlingskop eller -krus

Teknologi

I. Crema Plus: Det nye og patenterede Senseo Crema-system garanterer nu en endnu bedre og fin crema til hver eneste kop kaffe.

II. HUKOMMELSESFUNKTION: Med din individuelle profil kan du justere og gemme størrelsen på din foretrukne kop kaffe.

III. 1 eller 2 kopper på samme tid: Du får mulighed for at lave 1 eller 2 kopper på samme tid på mindre end et minut

IV. Knap til direkte start og automatisk slukning: Direkte start-knap sikrer intuitiv og hurtig kaffebrygning, mens automatisk slukning gør den energibesparende

V.  Stor vandtank: Stor vandtank, så du slipper for at genfylde den hele tiden

VI. Justerbar tud, der passer til din yndlingskop eller -krus

Hvad er din kop?

Senseo® tilbyder et bredt udvalg af forskellige kaffevarianter fra stærke til milde blandinger, til de klassiske kaffeelskere til et økologisk eller single-origin kaffesortiment til dem, der ønsker en mere speciel kaffeoplevelse. Og til dem, der vil forkæle sig selv og tilføje lidt mælk til deres kafferutine, tilbyder Senseo® Milky-serien et stort udvalg af muligheder fra cappuccino til latte og varm chokolade. Fra Brasilien til Kenya, fra lungo til espresso, fra sort kaffe til mælk, uanset hvilken kaffe du elsker, findes der en Senseo®-kaffe til dig.