Vilkår og betingelser

Sådan deltager du:
Kampagne løber fra 1. april 2022 til 30. april 2022. Begge dage inklusive.

For at deltage skal en forbruger købe et eller flere Senseo-kaffeprodukter* hos en kaffeforhandler med base i Norden mellem 1. april 2022 og 30. april 2022 (begge dage inklusive). Du skal registrere dine personlige oplysninger på et nedenstående link

 

Senseo Denmark

https://dk.enginio.io/a/senseo-dk-certificate-22?utm_source=local&utm_medium=website&utm_campaign=dk-earth-day&utm_term=survey&utm_content=certificate-banner

 

Efter registreringen modtager du en skriftlig bekræftelse på, at dit bidrag er modtaget, samt

 

  • Dit træcertifikat

 

  • Opdateringer om plantningsprocessen for træerne (tidspunkter H2 2022)
    1. Disse opdateringer sendes, når vores partner går i gang med plantningsprocessen. De billeder, der stilles til rådighed, er ikke nødvendigvis billeder af hver enkelt forbrugers forskellige træer.

 

*Senseo-kaffeprodukt = enhver forbrugsvare i Senseo-sortimentet. Inkluderet = sort kaffe, mælkevarianter og varm kakao. Ikke inkluderet = kaffemaskine, mælkeskummere, tilbehør, reservedele.

 

**Senseo yder en donation for at give Graine de Vie mulighed for at plante 100.000 træer. Denne donation er ikke betinget af salg. Når du registrerer dit køb, modtager du et certifikat, der angiver antallet af plantede træer samt opdateringer om plantningsprocessen. Graine de Vie er en NGO, der arbejder med beskyttelse, skovbeplantning og genplantning – se flere oplysninger på senseo.dk/se/no.

 

 

Begrænsninger for deltagelse:

Kampagne arrangeres af Jacobs Douwe Egberts DK APS.

 

Kampagne er åben for alle over 18 år. Medarbejdere hos JDE og deres nære slægtninge eller andre, der på anden måde har forbindelse til afholdelsen af konkurrencen, må ikke deltage.

 

Kun forbrugere, der køber deres produkt i Danmark, Norge eller Sverige, kan deltage.

 

JDE påtager sig ikke ansvar for bidrag, der sendes, men ikke modtages af JDE uanset årsag.

 

Du skal registrere dit køb senest den 15. maj kl. 23.59 for at deltage i kampagnen.

 

Certifikatet kan ikke refunderes eller overdrages.

 

Adgang er begrænset til ét køb pr. husstand (et køb kan være flere varer). En person kan f.eks. registrere 4 produkter, hvis de er blevet købt i et enkelt køb. Men de kan ikke registrere produkter, der er købt på forskellige tidspunkter.

 

Behandling af personoplysninger:

Med henblik på at administrere udsendelse af certifikater behandler vi personoplysninger, som du giver os: navn, e-mail, købsoplysninger. Dine personoplysninger vil blive opbevaret sikkert og vil kun blive brugt i overensstemmelse med disse vilkår og betingelser samt vores fortrolighedspolitik. Vores fortrolighedspolitik kan ses her:

 

DK - https://www.senseo.dk/privatlivspolitik/

 

Dine oplysninger vil blive slettet, når de ikke længere er nødvendige for at gennemføre denne kampagne.

 

Hvis du har givet dit samtykke til at modtage kommerciel kommunikation, vil du modtage sådan kommunikation fra Senseo vedrørende vores produkter, nye lanceringer og kampagner.

Hvis du har tilmeldt dig vores nyhedsbrev eller andre former for kommerciel kommunikation, vil alle personoplysninger, der behandles til dette formål, blive lagret, indtil du beslutter dig for at afmelde dig. Hvis du afmelder dig, gemmer vi muligvis din (e-mail) adresse og føjer den til en liste over personer, der har afmeldt sig. Hvis det er tilfældet, vil disse oplysninger blive opbevaret i tre måneder efter din afmelding, udelukkende med det formål at angive, at du ikke ønsker at modtage kommerciel kommunikation.

 

Du vil altid have mulighed for at afmelde yderligere kommunikation fra os med hensyn til produkter og tjenester ved at klikke på afmeldingsmuligheden i bunden af de e-mails, vi har sendt, eller ved at gå ind på din profil online og ændre dine kommunikationspræferencer.

 

Denne kampagne er på ingen måde sponseret, støttet eller administreret af eller forbundet med Facebook/Instagram.

 

Ved tekniske problemer i forbindelse med registreringen bedes du kontakte support@enginio.io

To contact Senseo, please visit https://contactus.jdecoffee.com/senseonordicsDK/