FANTASTISK KAFFE VED TRYK PÅ EN KNAP

SENSEO® SERVERER EN MULTISENSUEL OPLEVELSE MED VORES EKSPERTERS
UDVALGTE KAFFEBLANDINGER OG DE INTELLIGENT KONSTRUEREDE MASKINER

SENSEO®

PARTNERSKABET

 

Douwe Egberts har i mange år leveret kvalitetskaffe. Vi har forbundet vores ekspertise og lidenskab med innovationen fra PHILIPS® for at udvide kaffeoplevelsen lige fra forberedelsen til serveringen.  

BÆREDYGTIGHED

UTZ CERTIFIED

Vi samarbejder med UTZ for fortsat at fremme bæredygtigheden. Det er et at verdens største programmer for bæredygtighed for kaffe, te og kakao. Dette program sikrer, at vores kaffe dyrkes på plantager, der respekterer miljøet og sørger for passende boliger og sundhedspleje, skoler og uddannelse til arbejdere, og at bøndernes arbejdsrettigheder overholdes.

 

 

 

GENANVENDELIG EMBALLAGE

Vores mål er fortsat at nedsætte vores energiforbrug. Vi er stolte af, at SENSEO® kaffepuder er et af de mest miljøvenlige systemer til en enkelt kop kaffe, og vores maskiner anvendergenbrugt plastik for at skåne vores miljøfodaftryk og være tro mod vores værdier om socialt ansvar.

ENERGI

Næsten alle SENSEO® kaffepudemaskiner har en funktion, hvor maskinen slukker automatisk efter et stykke tid. Dette gør vores produkter mere sikre og formindsker unødigt energiforbrug.

SENSEO®

KAFFEPUDESYSTEM

Gå på opdagelse

Gå på opdagelse

DIN MASKINE

  Registrer dit produkt

   Hjælp

SENSEO®

COMMUNITIES

   Facebook like