Kaffemilkshake Opskrift

Iskaffe Milkshake

Kaffemilkshakes er en fantastisk måde at køle ned og få den tiltrængte koffein. Derfor er denne opskrift på en milkshake med kaffe perfekt til de varme dage. Vigtigst af alt fordi det smager fantastisk.

Du kan vælge præcis den type is, du foretrækker. Det mest almindelige er at bruge en is med vaniljesmag, da det ikke overvælder smagen af kaffe. Hvis du ønsker mere kaffesmag i din milkshake, bør du vælge en is med kaffesmag. Hvis du vælger at tilføje mere kaffe, bliver din milkshake tyndere. Brug derfor i stedet en is med kaffesmag.

Denne opskrift på kaffemilkshake har selvfølgelig kaffe i sig, men ikke for meget. Det betyder også, at koffeinindholdet er meget mindre end iskaffe eller lignende. Vi anbefaler dig derfor at bruge en stærkere kaffe, hvis du har brug for mere koffein eller kaffesmag.

Du kan udskifte SENSEO® Classic med SENSEO® Extra Strong, da disse er stærkere i smagen og har et højere indhold af koffein. Udskift 1: 1 med hensyn til volumen, så 100 ml klassisk kaffe til 100 ml espresso.

Portion størrelse: 4 Milkshakes

Forberedelsestid: 4 minutter

Tilberedelsestid: 1 minut

Total tid: 5 minutter

Køkkenredskaber:

  • SENSEO® Switch
  • Blender

Ingredienser:

  • 1 kop SENSEO® Classic kaffe
  • 700 ml is
  • 3 spiseskefuld kakao pulver
  • 2 dl isterninger

Anvisning:

  1. Tilføj kaffe, kakaopulver, is og isterninger i din blender.
  2. Blend i 1 minut eller indtil konsistensen bliver cremet.
  3. Server straks.

Noter:

Hvilken som helst is kan bruges – du bør blot sørge for, at den valgte is passer godt med kaffe. Du kan også vælge at tilføje et lag flødeskum eller drysse chokoladeflager udover, for at gøre din milkshake ekstra fin og lækker.

Kalorier: 387