Iskaffe er lækkert i sig selv, men hvis du gerne vil gøre smagsoplevelsen mere personlig, kan du bruge nogle af dine egne yndlingsingredienser i iskaffen. Der er mange ingredienser, der kan bruges i iskaffe, såsom chokolade, banan, karamel og forskellige sirupper.
I denne opskrift bruger vi karamel og banan, men det er blot nogle af de mange ingredienser, der kan gøre underværker i en iskaffe. Karamel og banan er begge søde ingredienser, som hjælper til at modvirke den ellers meget intense kaffesmag.
Her i opskriften bruger vi stærk kaffe. Dette er forskelligt fra andre opskrifter for iskaffe, men det er perfekt, hvis du vil have en iskaffe med højt koffeinindhold.
Vi anbefaler SENSEO® Classic. Denne espresso er meget mere balanceret i smagen end mange andre slags espresso. En mere balanceret smag vil også resultere i en generelt bedre iskaffe.
Portion størrelse: 1 stor kop kaffe
Forberedelsestid: 5 minutter
Tilberedelsestid: 5 minutter
Total tid: 10 minutter
Noter:
Ved brug af en blender vil du få de bedste resultater, da ingredienserne og smagsnuancerne her bliver bedre kombineret. En blender vil også hjælpe med at gøre iskaffen mere cremet i konsistensen.
Kalorier: 143
Denne lette opskrift på en flat white kaffe sikrer dig en cremet og smagfuld kaffedrik. Vi har i denne opskrift valgt at bruge en SENSEO® Extra Strong, da det tilføjer et ekstra lag cremethed til kaffen.
Julekaffe er en fantastisk måde at fejre højtiden på, uanset om du nyder kaffen alene eller til en familiesammenkomst. Det er også ganske let at lave sin egen kop julekaffe, da det kun kræver ganske få ingredienser.
Prøv denne lækre karamelkaffe. En stærk kaffe med karamel og et strejf af vanilje. Den piskede fløde giver endnu mere cremethed. Perfekt som dessert!