Betingelserne

Kampagnen udbydes af: Jacobs Douwe Egberts ApS (JDE), Ørestads Blvd. 110, 5-6.sal, 2300 København S

Kampagnen er åben for deltagere som er 18 år eller derover i Danmark, Norge og Sverige.

Kampagnen er aktiv fra 1.oktober 2021 til 14. november 2021

Senseo maskinen skal være købt via en Nordisk forhandler i selve kampagneperioden (1.October 2021 – 14. november 2021) for at kunne registreres som gyldigt køb af maskine i denne kampagne.

Kampagnens regler er som følger:

Når du køber en ny SENSEO® kaffemaskine hos en af vores partnere, der deltager i kampagnen* skal du registrere dine personlige oplysninger og maskintype, herunder købsbevis (faktura/kvitteringskopi) her:

https://www.senseo.dk/fall

Du skal registrere din maskine senest den 20. november 2021 for at deltage i konkurrencen.

Vinderne offentliggøres senest den 1. december 2021 og kontaktes direkte. Vinderne vil blive trukket tilfældigt af en uafhængig tredjepart. Senseo har ret til at dele vinderne (kun fornavn og første bogstav af efternavn og by) på vores sociale mediekanaler.

Hvis du vinder – sender vi via e-mail et rejsegavekort (værdi 7.500 DKK), som kan bruge inden for de næste tre år på Spies.dk, Ving.no eller Ving.se.

Max. 1 vinder pr. husstand/postadresse. Du er velkommen til at deltage så mange du ønsker – Hver købte Senseo maskine, købt indenfor kampagneperioden, som registreres, tæller med, men der er kun en vinder per husstand/postadresse.

Der er tre rejsegavekort i hvert land, Danmark, Norge, Sverige. I alt 9 gavekort – samlet værdi: 9000 EURO.

SENSEO® forbeholder sig ret til at annullere eller ændre kampagnen og disse vilkår og betingelser uden varsel i tilfælde af en katastrofe, krig, civile eller militære forstyrrelser, eller en faktisk eller forventet overtrædelse af gældende lovgivning eller regulering eller enhver anden begivenhed uden for initiativtagerens kontrol.

Senseo er ikke ansvarlig for unøjagtige præmieoplysninger, der leveres til nogen deltager af nogen tredjepart i forbindelse med denne kampagne.

Kampagnen afhænger af tilgængelighed, og vi forbeholder os ret til at erstatte enhver præmie med en anden tilsvarende værdi uden varsel.

Kampagnen og disse vilkår og betingelser vil være underlagt dansk lovgivning, og eventuelle tvister vil være underlagt de danske domstoles kompetence.

Denne kampagne er på ingen måde sponsoreret, godkendt eller administreret af eller knyttet til Facebook.

Hvis du har yderligere spørgsmål, er du velkommen til at sende os en mail på supportfall@senseo.one