Denne opskrift på café latte tager kun få minutter at forberede og kan laves af alle. Opskriften er baseret på en traditionel metode, hvor der kun bruges mælk og kaffe. Men du kan frit vælge at tilføje dine egne ingredienser også. Mange kaffedrikkere kan f.eks. godt lide at nyde deres kaffe med lidt sukker i.
Selvom denne opskrift er let at lave, kræver det alligevel lidt arbejde. Du skal varme mælken, piske den og til sidst brygge din kaffe. Det kan være både afslappende og sjovt at personligt lave en kop kaffe, men hvis du har travlt, som mange andre, bør du tjekke SENSEO® Café Latte puderne ud.
De er perfekte til de travle morgener eller afslappende weekender, hvor du blot gerne vil have en god kop kaffe. Den er ikke kun let at lave, men brygges på kun 30 sekunder.
Her er vores bud på en klassisk kaffe med mælk, der med sikkerhed vil tilfredsstille din kaffelyst.
Portion størrelse: 1 kop kaffe
Forberedelsestid: 5 minutter
Tilberedningstid: 5 minutter
Total tid: 10 minutter
Noter:
Ved brugen af en SENSEO® Switch kaffemaskine bliver det både hurtigt og let at brygge kaffe, da kaffemaskinen kan brygge en hel kop på kun cirka 30 sekunder. Du vil måske først brygge din kaffe og varme mælken efterfølgende, hvis du laver kaffen manuelt. Dette sikrer, at mælken stadig er skummende, når den hældes i.
Kalorier: 80
Kaffemilkshakes er en fantastisk måde at køle ned og få den tiltrængte koffein. Derfor er denne opskrift på en milkshake med kaffe perfekt til de varme dage. Vigtigst af alt fordi det smager fantastisk.
Iskaffe er lækkert i sig selv, men hvis du gerne vil gøre smagsoplevelsen mere personlig, kan du bruge nogle af dine egne yndlingsingredienser i iskaffen. Der er mange ingredienser, der kan bruges i iskaffe, såsom chokolade, banan, karamel og forskellige sirupper.
Pumpkin Spice Latte er en kaffe variant, som blev skabt tilbage i 2003. Det er sidenhen blevet en meget populær drink. Pumpkin Spice Latte er efterfølgende blevet en efterårstradition for mange mennesker, da smagsnuancerne i en Pumpkin Spice Latte får mange til at tænke på efterårsperioden.